no-img
اصفهان خرید

‫ﻃﺮﺡ ﺗﻮﺟﻴﻪ ﻓﻨﻲ ، ﻣﺎﻟﻲ ﻭ ﺍﻗﺘﺼﺎﺩﻱ‬ ‫ﺗﻮﻟﻴـﺪ ﭘـﻔـﻚ ﻧـﻤﻜﻲ‬ ‫ﺑﺎ ﻇﺮﻓﻴﺖ 400ﺗﻦ ﺩﺭ ﺳﺎﻝ‬


اصفهان خرید
گزارش خرابی لینک
اطلاعات را وارد کنید .

ادامه مطلب

‫ﻃﺮﺡ ﺗﻮﺟﻴﻪ ﻓﻨﻲ ، ﻣﺎﻟﻲ ﻭ ﺍﻗﺘﺼﺎﺩﻱ‬ ‫ﺗﻮﻟﻴـﺪ ﭘـﻔـﻚ ﻧـﻤﻜﻲ‬ ‫ﺑﺎ ﻇﺮﻓﻴﺖ ۴۰۰ﺗﻦ ﺩﺭ ﺳﺎﻝ‬
zip
خرداد ۳۱, ۱۳۹۲

‫ﻃﺮﺡ ﺗﻮﺟﻴﻪ ﻓﻨﻲ ، ﻣﺎﻟﻲ ﻭ ﺍﻗﺘﺼﺎﺩﻱ‬ ‫ﺗﻮﻟﻴـﺪ ﭘـﻔـﻚ ﻧـﻤﻜﻲ‬ ‫ﺑﺎ ﻇﺮﻓﻴﺖ ۴۰۰ﺗﻦ ﺩﺭ ﺳﺎﻝ‬


‫ﻣﻘﺪﻣــﻪ :‬
‫ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺍﻓﺰﺍﻳﺶ ﺟﻤﻌﻴﺖ ﻭ ﺭﻭﻧﺪ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺭﺷﺪ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻛﻮﺩﻛﺎﻥ ﺍﺯ ﻣﻮﺍﺩ ﻏﺬﺍﻳﻲ ﻛﻤﻜﻲ ﺍﺯ ﻗﺒﻴﻞ‬ ‫ﻓﺮﺍﻭﺭﺩﻩ ﻫﺎﻱ ﺣﺠﻴﻢ ﺷﺪﻩ ﻏﻼﺕ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﭘﻔﻚ ﻧﻤﻜﻲ ﻭ ﻏﻴﺮﻩ ﺑﻌﻠﺖ ﻗﻴﻤﺖ ﻧﺎﺯﻝ ﺁﻥ ﺩﺭ ﻣﻘﺎﻳﺴﻪ ﺑﺎ ﻗﻴﻤﺖ‬ ‫ﻧﺴﺒﺘﺎ ﺑﺎﻻﻱ ﺳﺎﻳﺮ ﺗﻨﻘﻼﺕ ﻭ ﺑﺎﺯﺍﺭ ﻓﺮﻭﺵ ﻧﺴﺒﺘﺎ ﺑﺎﻻﻱ ﻣﺤﺼﻮﻝ، ﺍﺣﺪﺍﺙ ﻭﺍﺣﺪ ﺗﻮﻟﻴﺪ ﭘﻔﻚ ﻧﻤﻜﻲ ﺑﺎ‬ ‫ﻋﻨﺎﻳﺖ ﺑﻪ ﺩﺍﺧﻠﻲ ﺑﻮﺩﻥ ﻛﻠﻴﻪ ﻣﺎﺷﻴﻦ ﺁﻻﺕ ﺧﻂ ﺗﻮﻟﻴﺪ ﻭ ﻋﺪﻡ ﻧﻴﺎﺯ ﺍﺭﺯﻱ ، ﻋﻼﻭﻩ ﺑﺮ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﺧﻮﺩ ﻛﻔﺎﻳﻲ‬ ‫ﻛﺸﻮﺭ ﺭﺍ ﺗﻀﻤﻴﻦ ﻣﻲﻛﻨﺪ ﺯﻣﻴﻨﻪ ﻣﻨﺎﺳﺒﻲ ﺭﺍ ﺟﻬﺖ ﻛﺴﺐ ﺑﺎﺯﺍﺭﻫﺎﻱ ﺧﺎﺭﺟﻲ ﻭ ﺻﺪﻭﺭ ﻣﺤﺼﻮﻝ ﺑﻪ‬ ‫ﻛﺸﻮﺭﻫﺎﻱ ﻫﻤﺴﺎﻳﻪ ﺩﺭ ﺭﺍﺳﺘﺎﻱ ﺻﺎﺩﺭﺍﺕ ﻏﻴﺮ ﻧﻔﺘﻲ ﻓﺮﺍﻫﻢ ﻣﻲﻧﻤﺎﻳﺪ.‬ ‫ﺿﻤﻦ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﺑﺎ ﺍﺟﺮﺍﻱ ﺍﻳﻦ ﻃﺮﺡ ، ﻣﻲﺗﻮﺍﻥ ﺑﺴﺘﺮ ﻣﻨﺎﺳﺒﻲ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﻱ ﺍﺷﺘﻐﺎﻝ ﻧﻴﺮﻭﻫﺎﻱ ﻣﺎﻫﺮ ﻭ ﻧﻴﻤﻪ ﻣﺎﻫﺮ‬ ‫ﻓﺮﺍﻫﻢ ﺁﻭﺭﺩ ﻛﻪ ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﻣﺎﻫﻴﺖ ﺻﻨﺎﻳﻊ ﻏﺬﺍﻳﻲ ﺑﺎﻧﻮﺍﻥ ﻣﻲﺗﻮﺍﻧﻨﺪ ﺳﻬﻢ ﺑﺴﺰﺍﻳﻲ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻨﺪ.‬ ‫ﻣﺮﺍﺣﻞ ﺗﻮﻟﻴﺪ ﭘﻔﻚ ﻧﻤﻜﻲ ﺑﺎ ﻭﺭﻭﺩ ﭘﻮﺩﺭ ﺫﺭﺕ ﺍﺯ ﻗﺒﻞ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﺑﻪ ﻣﻴﻜﺴﺮ ﻭ ﺭﺳﺎﻧﺪﻥ ﺭﻃﻮﺑﺖ ﺁﻥ‬ ‫ﺑﻪ ۱۲% ﺁﻏﺎﺯ ﻣﻲﺷﻮﺩ. ﺳﭙﺲ ﭘﻮﺩﺭ ﻭﺍﺭﺩ ﺍﻛﺴﺘﺮﻭﺩﺭ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺑﻪ ﺷﻜﻞ ﻟﻮﻟﻪ ﻫﺎﻳﻲ ﺗﻮﺧﺎﻟﻲ ﺩﺭ ﺁﻣﺪﻩ‬ ‫ﻭ ﺩﺭ ﺍﻧﺘﻬﺎﻱ ﺳﻴﻠﻨﺪﺭ ﺁﻥ ﺗﻴﻐﻪ ﺍﻱ ﺍﻳﻦ ﻟﻮﻟﻪ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺍﺑﻌﺎﺩ ﺩﻟﺨﻮﺍﻩ ﻗﻄﻊ ﻣﻲﻛﻨﺪ.‬ ‫ﺩﺭ ﻗﺴﻤﺖ ﻣﺨﺰﻥ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﺳﺎﺯﻱ ﻟﻌﺎﺏ ﻳﺎ ﺩﺭﺍﮊﻩ ﺭﻭﻏﻦ ﭘﻮﺩﺭ ﭘﻨﻴﺮ ، ﺭﻧﮓ ﻫﺎﻱ ﻣﺠﺎﺯ ﺧﻮﺭﺍﻛﻲ ﻭ ﻧﻤﻚ‬ ‫ﺑﺎ ﺩﺭﺻﺪﻫﺎﻱ ﻻﺯﻡ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺷﺪﻩ ﻭ ﻟﻌﺎﺏ ﺣﺎﺻﻞ ﻭﺍﺭﺩ ٢ ﻋﺪﺩ ﺗﺎﻧﻚ ﺫﺧﻴﺮﻩ ﻟﻌﺎﺏ ﻣﻲﺷﻮﺩ.‬ ‫ﭘﻔﻚ ﻫﺎﻱ ﺧﺎﺭﺝ ﺷﺪﻩ ﺍﺯ ﺍﻛﺴﺘﺮﻭﺩﺭ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺧﺸﻚ ﺷﺪﻥ ﺍﻭﻟﻴﻪ ﺗﻮﺳﻂ ﺩﻭﺵ ﻫﺎﻳﻲ ﺑﻪ ﺍﻳﻦ ﻟﻌﺎﺏ‬ ‫ﺁﻏﺸﺘﻪ ﻣﻲﮔﺮﺩﻧﺪ ﻭ ﺳﭙﺲ ﻣﺠﺪﺩﺍ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ﭘﺎﻧﺰﺩﻩ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺩﺍﺩﻩ ﻣﻲﺷﻮﻧﺪ ﺗﺎ ﺭﻃﻮﺑﺖ ﻧﻬﺎﻳﻲ ﺑﻪ ٨%‬ ‫ﺑﺮﺳﺪ. ﻧﻬﺎﻳﺘﺎ ﭘﻔﻚ ﺗﻮﻟﻴﺪﻱ ﺗﻮﺳﻂ ﻧﻮﺍﺭ ﻧﻘﺎﻟﻪ ﺑﻪ ﻗﺴﻤﺖ ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪﻱ ﺍﻧﺘﻘﺎﻝ ﻳﺎﻓﺘﻪ ﻭ ﺩﺭ ﺑﺴﺘﻪ ﻫﺎﻱ ۲۰ﺗﺎ‬ ۲۵ﮔﺮﻣﻲ ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪﻱ ﻭ ﻛﺎﺭﺗﻦ ﮔﺬﺍﺭﻱ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺑﻪ ﺍﻧﺒﺎﺭ ﻣﻨﺘﻘﻞ ﻣﻲﺷﻮﻧﺪ.‬



2,000 تومان

قالب بندی: pdf

قیمت: 2000 تومان

برای محصولات دانلودی پس از پرداخت آنلاین ،لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود

اخطار: این پروژه ها فقط جنبه کمک آموزشی دارند و از ارائه به عنوان پروژه درسی خودداری فرمایید(درغیر اینصورت عواقب متوجه خریدار است و سایت مسئولیتی ندارد)

دیدگاه ها


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.