no-img
اصفهان خرید

دانلود طرح توجیهی ‫ﺗﻮﻟﻴـﺪ ﺗﺎﻓﻲ ﻭ ﺷﻜـﻼﺕ‬


اصفهان خرید
گزارش خرابی لینک
اطلاعات را وارد کنید .

ادامه مطلب

دانلود طرح توجیهی ‫ﺗﻮﻟﻴـﺪ ﺗﺎﻓﻲ ﻭ ﺷﻜـﻼﺕ‬
zip
شهریور ۲۶, ۱۳۹۲

دانلود طرح توجیهی ‫ﺗﻮﻟﻴـﺪ ﺗﺎﻓﻲ ﻭ ﺷﻜـﻼﺕ‬


دانلود طرح توجیهی ‫ﺗﻮﻟﻴـﺪ ﺗﺎﻓﻲ ﻭ ﺷﻜـﻼﺕ‬ ‫ﺑﺎ ﻇﺮﻓﻴﺖ ۶۰۰ ﺗﻦ ﺩﺭ ﺳﺎﻝ‬

فروشگاه اینترنتی اصفهان خرید

فروشگاه اینترنتی اصفهان خرید

‫ﻣﻘﺪﻣــﻪ :‬
‫ﺷﻜﻼﺕ ﻛﺎﻛﺎﺋﻮﻳﻲ ﻭ ﺗﺎﻓﻲ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﻣﺎﺩﻩ ﻏﺬﺍﻳﻲ ﺍﻧﺮﮊﻱ ﺯﺍ ﻭ ﻣﺼﺮﻓﻲ ﻣﻲﺑﺎﺷﺪ ﻛﻪ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺑﻌﻨﻮﺍﻥ‬ ‫ﺗﻨﻘﻼﺕ ﻣﺼﺮﻑ ﻣﻲﺷﻮﺩ. ﺷﻜﻼﺕ ﻭ ﺗﺎﻓﻲ ﺩﺭ ﺷﺮﺍﻳﻂ ﻋﺎﺩﻱ ﻣﺤﻴﻂ ﺩﻭ ﻣﺎﻩ ﻣﺎﻧﺪﮔﺎﺭﻱ ﺩﺍﺭﺩ.ﭼﻨﺎﻧﻜﻪ ﺑﻴﺶ‬ ‫ﺍﺯ ﻳﻜﺴﺎﻝ ﺩﺭ ﺍﻧﺒﺎﺭ ﺑﻤﺎﻧﺪ ﺧﻮﺍﺹ ﻭ ﻛﻴﻔﻴﺖ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﻣﻲﺩﻫﺪ. ﺍﻧﺒﺎﺭ ﻣﺤﺼﻮﻝ ﺷﻜﻼﺕ ﻭ ﺗﺎﻓﻲ‬ ‫ﺑﺎﻳﺴﺘﻲ ﺩﺍﺭﺍﻱ ﺟﺮﻳﺎﻥ ﻫﻮﺍﻱ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺑﻮﺩﻩ، ﺍﻧﺒﺎﺭ ﺷﻜﻼﺕ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﺎ ﺭﻃﻮﺑﺖ ﻧﺴﺒﻲ ۶۰% ﻭ ﺩﺭﺟﻪ ﺣﺮﺍﺭﺕ‬ ‫ﺁﻥ ۱۶ ﺗﺎ ۱۸ ﺩﺭﺟﻪ ﺳﺎﻧﺘﻴﮕﺮﺍﺩ ﻣﻲﺑﺎﺷﺪ. ﺗﺤﺖ ﺷﺮﺍﻳﻂ ﻣﺬﻛﻮﺭ ﺷﻜﻼﺕ ﺑﻤﺪﺕ ۶ ﻣﺎﻩ ﺑﺎ ﻛﻴﻔﻴﺖ ﺧﻮﺏ‬ ‫ﺑﺎﻗﻲ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﻣﺎﻧﺪ. ﺑﻪ ﻃﻮﺭ ﻛﻠﻲ ﺷﻜﻼﺕ ﺑﺎﻳﺪ ﺩﺭ ﺩﺭﺟﻪ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﻫﺎﻱ ﭘﺎﻳﻴﻦ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﻱ ﺷﻮﺩ.‬ ‫ﭼﻨﺎﻧﭽﻪ ﺍﻳﻦ ﻣﺤﺼﻮﻝ ﺑﺎ ﻧﺴﺒﺖ ﺩﺭﺻﺪﻫﺎﻱ ﻻﺯﻡ ﺩﺭ ﻓﺮﻣﻮﻝ ﺗﻮﻟﻴﺪ ﺷﻮﺩ ﺭﻗﻴﺒﻲ ﺑﺮﺍﻱ ﻛﺎﻻﻫﺎﻱ ﻣﺸﺎﺑﻪ‬ ‫ﺧﺎﺭﺟﻲ ﻣﻲﺑﺎﺷﺪ ﻭ ﻫﻤﭽﻨﻴﻦ ﻣﻲﺗﻮﺍﻧﺪ ﺟﻬﺖ ﺻﺎﺩﺭﺍﺕ ﺩﺭ ﺑﺎﺯﺍﺭﻫﺎﻱ ﺧﺎﺭﺟﻲ ﻣﻨﻄﻘﻪ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮔﺮﺩﺩ.‬ ‫ﺩﺍﻧﻪ ﻫﺎﻱ ﻛﺎﻛﺎﺋﻮ ﻣﻤﻜﻦ ﺍﺳﺖ ﺍﺯ ﻧﻈﺮ ﺍﺳﺎﻧﺲ ﺑﻪ ﺩﻭ ﮔﺮﻭﻩ ﺍﺻﻠﻲ ﺗﻘﺴﻴﻢ ﺷﻮﻧﺪ ﮔﺮﻭﻩ ﺍﻭﻝ ﺷﺎﻣﻞ ﺩﺍﻧﻪ‬ ‫ﻫﺎﻱ ﻗﻮﻱ ﺍﺯ ﻧﻈﺮ ﺍﺳﺎﻧﺲ ﺑﻮﺩﻩ ﻭ ﮔﺮﻭﻩ ﺩﻭﻡ ﺍﻧﻮﺍﻉ ﺩﺍﻧﻪ ﻫﺎﻱ ﺿﻌﻴﻒ ﺍﺯ ﻧﻈﺮ ﺍﺳﺎﻧﺲ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺑﻮﺩ. ﺩﺭ‬ ‫ﺻﻨﻌﺖ ﺷﻜﻼﺕ ﺍﺯ ﺩﻭ ﻧﻮﻉ ﺩﺍﻧﻪ ﻛﺎﻛﺎﺋﻮ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﻲﮔﺮﺩﺩ. ﮔﺮﻭﻩ ﺍﻭﻝ ﺩﺍﻧﻪ ﻫﺎﻱ ﺧﻮﺏ ﺑﻮﺩﻩ ﻛﻪ ﻣﺤﺼﻮﻝ‬ ‫ﺁﻥ ﻛﺮﻩ ﻛﺎﻛﺎﺋﻮ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻣﻌﺎﺩﻝ ۵۶% ﻛﺎﻛﺎﺋﻮﻱ ﺧﺎﻟﺺ ﺍﺳﺖ . ﮔﺮﻭﻩ ﺩﻭﻡ ﺩﺍﻧﻪ ﻫﺎﻱ ﻣﺘﻮﺳﻂ ﻭ ﺿﻌﻴﻒ‬ ‫ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﻣﺤﺼﻮﻝ ﺁﻥ ﭘﻮﺩﺭ ﻛﺎﻛﺎﺋﻮ ﺑﻮﺩﻩ ﻭ ﻣﻌﺎﺩﻝ ۴۴% ﻛﺎﻛﺎﺋﻮ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺑﻮﺩ. ﭘﻮﺩﺭ ﻛﺎﻛﺎﺋﻮ ﻣﻌﻤﻮﻻ ﺑﻴﻦ ٨‬ ‫ﺗﺎ ۲۷% ﭼﺮﺑﻲ ﺩﺍﺭﺩ . ﺩﺭ ﺻﻨﻌﺖ ﺷﻜﻼﺕ ﺳﺎﺯﻱ ، ﺩﺍﻧﻪ ﻫﺎﻱ ﺑﻮ ﺩﺍﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺁﺳﻴﺎﺏ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ‬ ‫ﻣﺲ ) ﻟﻴﻜﻮﺭ ( ﺩﺭ ﻣﻲﺁﻳﺪ.‬



2,000 تومان

قالب بندی: pdf

قیمت: 2000 تومان

برای محصولات دانلودی پس از پرداخت آنلاین ،لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود

اخطار: این پروژه ها فقط جنبه کمک آموزشی دارند و از ارائه به عنوان پروژه درسی خودداری فرمایید(درغیر اینصورت عواقب متوجه خریدار است و سایت مسئولیتی ندارد)

دیدگاه ها


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.