no-img
اصفهان خرید

دانلود طرح توجیهی ‫ﺗﻮﻟﻴــﺪ ﻧـﺎﻥ ﻓﺎﻧﺘـــــﺰﻱ‬ ‫


اصفهان خرید
گزارش خرابی لینک
اطلاعات را وارد کنید .

ادامه مطلب

دانلود طرح توجیهی ‫ﺗﻮﻟﻴــﺪ ﻧـﺎﻥ ﻓﺎﻧﺘـــــﺰﻱ‬ ‫
zip
مهر ۱۱, ۱۳۹۲

دانلود طرح توجیهی ‫ﺗﻮﻟﻴــﺪ ﻧـﺎﻥ ﻓﺎﻧﺘـــــﺰﻱ‬ ‫


فروشگاه اینترنتی پایان نامه و طرح توجیهی

فروشگاه اینترنتی پایان نامه و طرح توجیهی

‫ﻣﻘﺪﻣــﻪ :‬
‫ﺑﻲﺷﻚ ﻏﻼﺕ ﺑﻴﺸﺘﺮﻳﻦ ﺳﻬﻢ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺳﺒﺪ ﻏﺬﺍﻳﻲ ﺟﻮﺍﻣﻊ ﺑﺸﺮﻱ ﺩﺍﺭﺍ ﻫﺴﺘﻨﺪ. ﺩﺭ ﺍﻳﻦ ﻣﻴﺎﻥ ﮔﻨﺪﻡ ﺑﻪ‬ ‫ﻟﺤﺎﻅ ﺩﺍﺭﺍ ﺑﻮﺩﻥ ﺧﻮﺍﺹ ﻭﻳﮋﻩ ﺧﻮﺩ ﻛﻪ ﻗﺎﺑﻠﻴﺖ ﺗﺒﺪﻳﻞ ﺷﺪﻥ ﺑﻪ ﻧﺎﻥ ﺭﺍ ﺩﺍﺭﺩ ﺍﺯ ﺍﻫﻤﻴﺖ ﺑﺴﺰﺍﻳﻲ‬ ‫ﺑﺮﺧﻮﺭﺩﺍﺭ ﺍﺳﺖ . ﺑﻪ ﮔﻮﻧﻪ ﺍﻱ ﻛﻪ ﺑﺮﺧﻲ ﺍﺯ ﺍﺭﻗﺎﻡ ﻭﺣﺸﻲ ﺁﻥ ﺍﺯ ﺣﺪﻭﺩ ﭘﺎﻧﺰﺩﻩ ﻫﺰﺍﺭ ﺳﺎﻝ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻣﻴﻼﺩ‬ ‫ﻣﺴﻴﺢ ﺩﺭ ﻣﺼﺮ ﻭ ﺑﻴﻦﺍﻟﻨﻬﺮﻳﻦ ﻣﻲﺭﻭﻳﻴﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺩﺍﻧﻪﻫﺎﻱ ﺍﻳﻦ ﮔﻴﺎﻩ ﻣﻮﻣﻴﺎﻳﻲ ﻫﺎﻱ ﻓﺮﺍﻋﻨﻪ ﻣﺼﺮ ﺍﺯ ﺍﻫﺮﺍﻡ‬ ‫ﺍﻳﻦ ﻛﺸﻮﺭ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﺁﻣﺪﻩ ﺍﺳﺖ.‬ ‫ﺩﺭ ﺍﻳﺮﺍﻥ ، ﻧﻤﻮﻧﻪ ﻫﺎﻱ ﮔﻨﺪﻡ ﺩﺭ ﻛﺎﻭﺵﻫﺎﻱ ﺑﺎﺳﺘﺎﻥﺷﻨﺎﺳﻲ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺷﺪﻩ ﺩﺭ ﺩﺍﻣﻐﺎﻥ ، ﻏﺎﺭﻫﺎﻱ ﻧﺰﺩﻳﻚ‬ ‫ﺑﻪ ﺩﺭﻳﺎﭼﻪ ﻣﺎﺯﻧﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻫﻤﺪﺍﻥ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﺁﻣﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺑﺎﺳﺘﺎﻥﺷﻨﺎﺳﺎﻥ ﻋﻘﻴﺪﻩ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﻛﻪ ﮔﻨﺪﻡ ﺍﺯ ﺣﺪﻭﺩ ۵‬ ‫ﺗﺎ ۶ ﻫﺰﺍﺭ ﺳﺎﻝ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻣﻴﻼﺩ ﻣﺴﻴﺢ ﺩﺭ ﺍﻳﻦ ﻣﻨﺎﻃﻖ ﻛﺸﺖ ﻣﻲﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ.‬ ‫ﺑﺮﺍﻱ ﭘﺨﺖ ﻧﺎﻥ ، ﺍﺯ ﺯﻣﺎﻧﻬﺎﻱ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺩﻭﺭ ﺭﻭﺷﻬﺎﻱ ﻣﺘﻨﻮﻉ ﻭ ﺟﺎﻟﺒﻲ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺍﺳﺖ . ﺑﻪ ﺍﺣﺘﻤﺎﻝ‬ ‫ﺯﻳﺎﺩ ﻗﺪﻳﻤﻲ ﺗﺮﻳﻦ ﺭﻭﺵ ﭘﺨﺖ ﻧﺎﻥ ﻛﻪ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺩﺭ ﻣﻴﺎﻥ ﭼﺎﺩﺭ ﻧﺸﻴﻨﺎﻥ ﻣﺘﺪﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩﻩ، ﺭﻭﺷﻲ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺑﺮﺍﻱ‬ ‫ﭘﺨﺘﻦ ﻳﻚ ﻧﻮﻉ ﻧﺎﻥ ﺍﺑﺘﺪﺍﻳﻲ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ﻛﻮﻣﺎﺝ ﻣﻮﺭﺩ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﻲﮔﺮﻓﺘﻪ ﺍﺳﺖ. ﭘﺲ ﺍﺯ ﺁﻥ ، ﭘﺨﺘﻦ ﻧﺎﻥ‬ ‫ﻫﺎﻱ ﻣﺴﻄﺢ ﻧﻈﻴﺮ ﻟﻮﺍﺵ ﺑﺮ ﺭﻭﻱ ﺳﻨﮓ ﻳﺎ ﺗﺎﻭﻩ ﺩﺍﻍ ﺭﺍﻳﺞ ﮔﺮﺩﻳﺪ. ﻛﻢ ﻛﻢ ﺗﻨﻮﺭﻫﺎﻳﻲ ﻛﻪ ﻫﻨﻮﺯ ﻫﻢ ﺩﺭ‬ ‫ﺑﺴﻴﺎﺭﻱ ﺍﺯ ﻧﻘﺎﻁ ﺩﻧﻴﺎ ﻭ ﺑﺨﺼﻮﺹ ﺍﻳﺮﺍﻥ ﻣﺘﺪﺍﻭﻝ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﺑﺮﺍﻱ ﺗﻬﻴﻪ ﻧﺎﻧﻬﺎﻱ ﭘﻬﻦ ﻧﻈﻴﺮ ﺗﺎﻓﺘﻮﻥ ﻭ ﻟﻮﺍﺵ‬ ‫ﺍﺧﺘﺮﺍﻉ ﮔﺮﺩﻳﺪ . ﺟﻨﺲ ﺍﻳﻦ ﺗﻨﻮﺭﻫﺎ ﺍﺯ ﺧﺎﻙ ﺭﺱ ﺍﺳﺖ. ﺑﻌﺪﻫﺎ ﺗﻨﻮﺭ ﻧﺎﻥ ﺳﻨﮕﻚ ﻭ ﺑﺮﺑﺮﻱ ﻣﻮﺭﺩ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ‬ ‫ﻗﺮﺍﺭ ﮔﺮﻓﺘﻨﺪ ﻛﻪ ﺑﺎ ﺗﻐﻴﻴﺮ ﻣﺨﺘﺼﺮﻱ ﺩﺭ ﻛﺸﻮﺭﻫﺎﻱ ﻏﺮﺑﻲ ﻫﻢ ﺑﺮﺍﻱ ﭘﺨﺖ ﻧﺎﻥ ﺍﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﻲﺷﻮﺩ.‬ ‫ﻋﻴﺐ ﺍﻳﻦ ﺗﻨﻮﺭﻫﺎ ﺩﺭ ﺍﻳﻦ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﻗﻄﻌﺎﺗﻲ ﻛﻪ ﺍﻭﻝ ﻭﺍﺭﺩ ﻣﻲﺷﻮﻧﺪ ﺁﺧﺮ ﺧﺎﺭﺝ ﻣﻲﺷﻮﻧﺪ ﻭ ﺑﻌﻼﻭﻩ ﭼﻮﻥ‬ ‫ﺩﻣﺎﻱ ﻧﻘﺎﻁ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﻨﻮﺭ ﻳﻜﺴﺎﻥ ﻧﻴﺴﺖ ، ﻧﺎﻧﻬﺎﻱ ﺣﺎﺻﻞ ﺩﺍﺭﺍﻱ ﭘﺨﺖ ﻳﻜﻨﻮﺍﺧﺖ ﻧﻴﺴﺘﻨﺪ. ﺑﺮﺍﻱ ﺭﻓﻊ ﺍﻳﻦ‬ ‫ﻧﻘﻴﺼﻪ ،ﺭﻭﺷﻬﺎﻱ ﻧﻮﻳﻦ ﻋﻤﻞﺁﻭﺭﻱ ﺧﻤﻴﺮ ﻭ ﭘﺨﺖ ﻧﺎﻥ ﺍﺑﺪﺍﻉ ﮔﺮﺩﻳﺪﻩ ﻛﻪ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺟﻤﻠﻪ ﻧﺎﻥ ﻫﺎﻱ ﺣﺠﻴﻢ ﻭ‬ ‫ﻓﺎﻧﺘﺰﻱ ﻣﻲﺑﺎﺷﻨﺪ ﻛﻪ ﻋﻼﻭﻩ ﺑﺮ ﭘﺎﻳﻴﻦ ﺑﻮﺩﻥ ﺿﺎﻳﻌﺎﺕ ﻧﺎﻥ ، ﺍﺯ ﺩﻭﺍﻡ ﻭ ﻣﺎﻧﺪﮔﺎﺭﻱ ﺑﻴﺸﺘﺮﻱ ﺑﺮﺧﻮﺭﺩﺍﺭ ﺑﻮﺩﻩ‬ ‫ﻭ ﻭﻳﺘﺎﻣﻴﻦ ﻫﺎ ﻭ ﭘﺮﻭﺗﺌﻴﻦ ﻫﺎﻱ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﺩﺭ ﻧﺎﻥ ﺑﻪ ﺩﻟﻴﻞ ﺭﻭﺵ ﭘﺨﺖ ﺩﺭ ﻓﺮﻫﺎﻱ ﮔﺮﺩﺍﻥ ﻳﺎ ﺳﻴﻨﻲ ﺩﺍﺭ ﺣﻔﻆ‬ ‫ﻣﻲﮔﺮﺩﺩ.‬ ‫ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺍﻳﻨﻜﻪ ، ﺍﻣﺮﻭﺯﻩ ﻧﻴﺰ ﻗﻮﺕ ﺍﺻﻠﻲ ﺍﻳﺮﺍﻧﻴﺎﻥ ، ﻧﺎﻥ ﻣﻲﺑﺎﺷﺪ ﻭ ﻣﺼﺮﻑ ﺁﻥ ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺭﺷﺪ‬ ‫ﺟﻤﻌﻴﺖ ﺍﻓﺰﺍﻳﺶ ﺭﻭﺯﺍﻓﺰﻭﻧﻲ ﺩﺍﺭﺩ ، ﺗﻮﺟﻴﻪ ﺍﻗﺘﺼﺎﺩﻱ ﺍﺟﺮﺍﻱ ﺍﻳﻦ ﻃﺮﺡ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺑﻮﺩﻩ ﺿﻤﻦ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﺑﺎ‬ ‫ﺍﺟﺮﺍﻱ ﺍﻳﻦ ﻃﺮﺡ ، ﻣﻲﺗﻮﺍﻥ ﺑﺴﺘﺮ ﻣﻨﺎﺳﺒﻲ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﻱ ﺍﺷﺘﻐﺎﻝ ﻧﻴﺮﻭﻫﺎﻱ ﻣﺎﻫﺮ ﻭ ﻧﻴﻤﻪ ﻣﺎﻫﺮ ﻓﺮﺍﻫﻢ ﺁﻭﺭﺩ ﻛﻪ ﺑﺎ‬ ‫ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﻣﺎﻫﻴﺖ ﺻﻨﺎﻳﻊ ﻏﺬﺍﻳﻲ ﺑﺎﻧﻮﺍﻥ ﻣﻲﺗﻮﺍﻧﻨﺪ ﺳﻬﻢ ﺑﺴﺰﺍﻳﻲ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻨﺪ.‬



2,000 تومان

قالب بندی: pdf

قیمت: 2000 تومان

برای محصولات دانلودی پس از پرداخت آنلاین ،لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود

اخطار: این پروژه ها فقط جنبه کمک آموزشی دارند و از ارائه به عنوان پروژه درسی خودداری فرمایید(درغیر اینصورت عواقب متوجه خریدار است و سایت مسئولیتی ندارد)

دیدگاه ها


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.